Mijn naam is Marianne Pauwels, gedragsconsultant en mindfulnesstrainer voor midcareer professionals, die hun talenten en kwaliteiten helder willen hebben zodat zij een veel relaxter eigen leven kunnen leiden.

Al ruim dertig jaar beleef en ervaar ik een carrière als professional en ondernemer en weet als geen ander hoe het is om een eigen relaxed leven te willen leiden.
Die ontembare drive, die ambitie.
Het zit in je, en het kan je ook zo ongelukkig maken.

Mijn carrière is begonnen in de gezondheidszorg, waar ik op jonge leeftijd al leiding gaf aan een team chirurgen en OK-medewerkers.
Daarna, ruim 21 jaar eigenaar van een succesvol Wellnessinstituut.
Met in 2002 een nominatie voor ‘Schoonheidsspecialiste van het jaar.’

Ik was succesvol. Succesvol in rennen, vliegen, vluchten, regelen, het perfect doen.
Ik was succesvol. Voor de buitenwereld. Want echt van binnen voelde dat niet zo.
Ik was die vrouw, die vijf dagen en vier avonden werkte in mijn praktijk. En op zondagmiddag drie uur begon voor mij het weekend.
Want ik moest ook nog het huis poetsen, de boodschappen doen, de was strijken en de kinderen opvoeden.
Ik was succesvol in altijd ‘ja’ zeggen op verzoeken en uitnodigingen om alleen maar anderen te pleasen.
Ja, ik had ook geen hulp nodig want ik was de enige die alles beter kon. Perfect.

Gewoon dom doorgaan. Ik was moe en gefrustreerd. Niemand hoorde en zag mij.
In mijn hoofd was het een en al chaos. Ik had mijn gevoel uitgeschakeld.
Zo wilde ik niet meer verder.

Ik ben eens heel goed naar mezelf gaan kijken.
Mijn gevoel, wat ik jarenlang had onderdrukt, ben ik gaan omarmen.

Ik kwam erachter dat ik ook hoogsensitief ben. Toen zijn er heel veel kwartjes gevallen. Ik ben een verandering aangegaan en heb mij laten inspireren.
Ben het dagelijkse leven vanuit een heel ander perspectief gaan bekijken.

Ik hou van transformeren, verandering en gedaanteverwisseling.
Door niets liever dan mijn eigen ervaring en wijsheid te gebruiken om die verandering plaats te laten vinden.
In mijn overtuiging gebeurt er niets zonder reden en toeval bestaat niet. En voor het beste resultaat volg ik mijn intuïtie en mijn gevoel.

Ik geniet volop als ik de katalysator kan zijn als het innerlijk botst.
Ik hou van snel resultaat en heb het vermogen de realiteit te veranderen in een ras tempo.
De verandering openbaart zich vaak vanzelf, puur door alleen te weten wat je graag zou willen veranderen en ik geef je daar de mogelijkheden voor.

Ik kan vaststellen door wat ik heb beleefd en ervaren, nu op een andere manier kijk, voel, waarneem en denk.
Mijn omgeving heeft een nieuwe betekenis gekregen in een positieve en gelukkigere zin.

Zodat ik jou, kan inspireren om jouw eigen relaxte leven te kunnen leiden.

Magie is geloven in jezelf.
Als je dat kan, kun je alles laten gebeuren.

– Johann Wolfgang von Goethe –

Ik hou van
CoCo Chanel – Deepak Chopra – FedEx – iPad – rust en ruimte – Swarovski – Visacard – Zo Skin Health – Sauvignon Blanc – Tannat – Aerobics – Yoga – Labrador – Golf –  Italië

Door mijn ervaringen heb ik mij verdiept in de mens en de huid. Eerst jaren als teamleider OK-assistente in de operatiekamer en daarna als specialist in mijn eigen Wellnessinstituut
Ik heb ruim 25 jaar ervaring als wellness-specialist / coach en sinds 1995 eigenaar van deze praktijk. In 2002 werd ik genomineerd voor Schoonheidsspecialiste van het Jaar.
In mijn specialistische praktijk behandelde ik cliënten met onder andere: huidproblemen, hoogsensitiviteit en werkte imago versterkend, door te laten zien hoe uniek ze zijn.

Door verhalen van mijn cliënten en herkenning bij mijzelf, heb ik in de loop der jaren geprobeerd om op vele manieren mezelf te ontdekken.
Ik had altijd het gevoel dat ik ‘anders’ was. Na stapels zelfstudieboeken, talloze opleidingen, seminars, workshops en hulp van coaches, ontdekte ik dat ik een HSP (hoog sensitief persoon) ben. Mijn gave is, om in mensen te kunnen kijken en weet snel de vinger op de zere plek te leggen. Daar zit mijn kracht. Met al zijn voordelen en kwetsbaarheden. Dit maakt mij uniek om jou te helpen jouw kracht te vinden.

Tijdens mijn opleidingen tot Wellness-specialist, Academisch Coach en Gedragsconsultant, leerde ik mijn onzekerheid en weinig zelfvertrouwen te transformeren tot een krachtig zichtbare en succesvolle vrouw. Ik heb mijn gespecialiseerd in Brainmanagement Mental Wellness, Mindfulness Bases Cognitieve Therapie, DISC gedrag- en communicatiestijlen, ervaring opgedaan in familie- en systeemopstellingen en gelaatkunde.

Als Imago Expert leer ik je kijken naar wat je uitstraalt. Ik inspireer en daag je uit om te laten zien wie jij nu echt bent en wat je wilt. Het is een optelsom van jouw buitenkant: – hoe jij jezelf verzorgt, kleedt, beweegt, kijkt of een hand schudt. En jouw binnenkant: – wie je bent, jouw energie, je zelfvertrouwen, hoe blij je met jezelf bent. Hoe je communiceert. Ik luister naar je woorden en je stem. Wat zegt jouw lichaamstaal? Kortom; ik laat je zien hoe bijzonder jij bent.

Naast mijn passie voor mensen en hun geluk, heb ik een passie voor Italië. Ik ben verliefd op de cultuur, de relaxte levenswijze van de mensen, de Italiaanse mode, het heerlijke eten en de prachtige natuur. Elk jaar kom ik in Italië om samen met mijn man te golfen of voor vakantie met de kinderen. Italianen uiten hun emoties, zoals uitbundige blijdschap en verdriet en het delen met elkaar.
Met mijn Villa Pavona, retreat voor vrouwelijke professionals en ondernemers, laat ik je zien dat het ook anders kan: je leven intenser meemaken en genieten van de simpele dingen in het leven. La dolce vita!

Het werken met mij geeft als resultaat een positieve verandering in je leven, zowel innerlijk als uiterlijk. Een optelsom van iemand die mentaal, fysiek en emotioneel lekker in haar vel zit en zich uit door een krachtige uiterlijke verschijning. Kortom; Welkom relaxed leven!

Wil je weten hoe cliënten het werken met mij ervaren hebben, kijk dan hier.

Laat je zien!

Jij bepaalt waar je aan wilt werken. Je kan aan je creativiteit, je zelfvertrouwen en mindset werken. Jezelf accepteren in wie je bent, doe je door jezelf niet te verbergen, maar juist door je goed te laten zien. Een professional en ondernemer, weet hoe zij/ hij zich wilt voelen in alles wat je onderneemt.

Hoe zou het voor je zijn als je:

  • Innerlijke ontwikkeling en uiterlijke prestatie optimaal matcht?
  • Chaos uit je hoofd is verdwenen?
  • Gezondheid verbetert en meer energie krijgt?
  • Makkelijker keuzes kunt maken?
  • Meer zelfvertrouwen krijgt en je angsten overwint?
  • Stress en pijn vermindert?
  • Elke dag met een goed gevoel en vol zelfvertrouwen kunt beginnen?

Ben jij op zoek naar die andere, echte ik?

Laat mij je daarbij helpen.
Helpen bij die verandering, diep vanuit jezelf, waar jij het beste uit haalt.
Waarbij kwaliteit boven kwantiteit staat.
Waarin reflectie voor actie gaat.
Intentie boven attentie.
Het anders willen doen, dan al die anderen

Zodat jij een eigen relaxed leven kan leiden!

Neem dan hier contact met mij op of maak een afspraak voor een Krachtsessie.

 

Download hier gratis mijn 30 Krachtige Tips