Ik heb Marianne goed leren kennen bij een retreat wat zij heeft gegeven in Italie.
Zij is iemand die je in korte tijd een spiegel kan voorhouden en daarna op een heel prettige manier met je in gesprek gaat om knelpunten in je gedrag aan te passen of gedachten te veranderen waar je in kan vastlopen.

– Jolande Middelkoop –

Jolande

Marianne helped me with my situation as a professional and as a personality. Everything was talked through and was explained quite clearly. She used methods to make certain parts of the process become easy to understand and also practical to apply in my everyday life.
Marianne has a calm and relaxed approach personality and takes the situation in hand seriously. She is quite honest in her approach when it comes to giving her feedback and she has the knowledge to inform you in getting back on track with life.
I strongly recommend Marianne as a coach especially when it comes to situations in the work place. She has the capacity to help people on every level and treats the situation in hand as a professional.

I now have the knowledge which has been given to me by Marianne to deal with certain situations mainly at work. I have been shown the reason why I experienced these situations over and over again. We do things which we don’t realise we’re doing and Marianne has the ability to reflect this back at you. This I found very important in my process of getting back on track. Now I can go to work and be happy and proud of what I do and continue as a professional.

Thank You Marianne.

From one happy professional Yvonne Irvine –

Yvonne

Ik was aardig richting een burn-out omdat ik veel te veel hooi op mijn vork nam. Ik deed vrijwel alles alleen en vroeg niet om hulp.
De werkdruk hielp daar een flinke hand aan mee en door een lichamelijke blessure kwam ik letterlijk tot stilstand.
Marianne heeft mij geleerd om anders tegen mijn situaties aan te kijken en durf nu ook om hulp te vragen. Wat geeft dat een rust en ruimte!
Ze stelt mij erg op mijn gemak zodat ik ook ‘durf’ te delen. Ik voel me door haar gehoord en gezien.
De methoden die zij in de sessies gebruikt zijn erg prettig, inspirerend en leerzaam.
Ik vind Marianne een absolute vakvrouw. Ze heeft me enorm vooruit geholpen en geïnspireerd om vanaf nu te doen wat IK wil.

Nicole Bonardt – Docent Team Mode Zwolle
Nicole

Voordat ik contact zocht met Marianne leefde ik op de automatische piloot. Ik deed de dingen zoals ik behoorde te doen, zowel op het werk als privé. Het was geen gezonde situatie. Ik had al 4 burn-outs achter de rug en het was wachten op de volgende. Het legde een zware druk op mij en mijn omgeving. Mijn eerste gesprek met Marianne was zeer verrassend en waardevol. Marianne had al heel snel door waar de pijnlijke plek zat en ik ben met haar een traject aangegaan. Zij heeft mij geleerd hoe ik anders naar mijzelf mag en kan kijken. Ik heb mijn echte ik, kwaliteiten en talenten ontdekt. Daardoor kon ik vrij snel van functie veranderen, waarin ik nu veel beter op mijn plek zit. Ik voel me zelfverzekerder, weerbaarder, heb weer zin in het leven en ga uitdagingen aan.
Francis van der Beek – Adviseur ABN AMRO

Francis

Mijn dank is zeer groot voor de hulp die ik van Marianne heb gekregen. Ik ben het afgelopen jaar ontzettend gegroeid. Van niet de straat op durven tot de hele wereld aankunnen.
Naar mijn idee dan :). Ik heb een sociale angststoornis dus mijn sociale leven bestond dan ook niet uit veel meer mensen dan familie en vrienden.
Verder dan het dorp waar ik woon kwam ik eigenlijk niet. Ik ging ook niet naar school, dat durfde ik niet. Ik werd gepest. Ik was dik. Ik zag mezelf als een monster.
Maar na de zomervakantie begin ik weer een nieuwe opleiding. Ik geloof er weer in dat ik het kan. Dankzij Marianne.
Zo ongeveer elke week kwam ze bij me langs en praatten we over hoe het ging en als er iets was gebeurt zochten we naar oplossingen.
Uit eigen ervaring had ze veel goede tips voor mij. Waar ik zeker heel veel van heb geleerd.
Marianne is een prachtvrouw. Zo sterk en zo lief.
Ik kan dan ook niet anders dan dankbaar zijn dat ik haar heb leren kennen. Ik heb zoveel aan haar gehad en ik weet dat ik altijd weer bij haar terecht kan.
Het geduld wat Marianne heeft gehad met mij, terwijl ze zelf altijd van aanpakken is, is ongelofelijk.
De ene keer ging het met sprongen vooruit en het andere moment had ik weer een terugval en moesten we weer naar boven klimmen.
Maar het is ons gelukt. Ons doel is bereikt. Ik kan weer alleen de straat op, ik leer mensen kennen, onderneem dingen, leer van dingen, en bovenal geniet ik weer van mijn leven.
Dat heb ik echt gemist.
Ik ben, met de hulp van Marianne, 10 kilo afgevallen. Ik voel me geen monster meer.
Ik ben weer rijlessen gaan nemen en heb mijn rijbewijs, in een keer, gehaald!
Zo mooi als deze wereld is, zag ik alles alleen maar donker.
Jaa echt, wauw, wat een powervrouw is die Marianne. Alleen maar liefde.

Melissa Plender

Melissa

Dank voor het willen fungeren als “praatpaal” Marianne. Door erover te praten wordt een idee zichtbaar, kan ik er beelden aan hangen. Met resultaat!

Caroline Jans  – Werkcoach Gemeente Zwolle-

Caroline

“Dank je wel Marianne. Dank zij jouw tips en adviezen heb ik deze workshop naar een hoger niveau kunnen tillen. Ik heb mijn verhaal aan je kunnen vertellen, mijn visie en missie kunnen delen. Het samen hardop denken geeft alleen al helderheid. Ik vond het bijzonder hoe jij in korte tijd haarfijn aanvoelt waar mijn zwaktes en sterktes liggen. En mij vervolgens focus hebt gegeven, een steuntje in de rug maar ook gewoon hele praktische toepasbare tips. Één gesprek…met veel impact! ”

Patricia van der Heijden – Owner Inspiratie Atelier

Patricia

Sinds onze sessie ben ik meer focus en tijd op mezelf gaan richten waardoor ik niet alleen praktisch gezien maar ook emotioneel meer ruimte voor mezelf kreeg en daardoor meer in mijn kracht ben gaan staan en ook meer afstand kon nemen van alle gezondheid-, familie- en relatiehectiek. Ik heb veel leuke dingen ingepland met vriendinnen en ben wat minder bezig met m’n partner en onze relatie. Eerst weer even in wat rustiger vaarwater komen en zelf weer in mijn kracht gaan staan. Dat gaat stap voor stap de goede kant op. Dank je.

Marianne gaf me op respectvolle en liefdevolle wijze een ondersteund duwtje in de rug door een inzichtgevende vraag te stellen. Ze liet me het belang inzien meer focus en tijd naar mezelf te brengen zodat ik weer in mijn kracht kan staan en van binnenuit kan gaan stralen.

MR

De stap om naar Marianne te gaan, heb ik gemaakt omdat ik alleen maar met tegenslagen te maken had en mezelf verloor. Ik sloot me af en was onvindbaar. Emoties luisterde ik niet meer naar en zocht de oplossing in verkeerde dingen. Het inzicht wat ik gekregen heb in de sessies met Marianne is, dat ik opener tegen dingen ben gaan aankijken en positiever in het leven ben gaan staan.
Ik voel me mentaal sterker en weerbaarder. Ik ben weer gaan sporten en 15 kilo afgevallen.
Ik voel me energieker en vitaler. Mijn garderobe is veranderd en ben meer mezelf. Ik mag er zijn.

Edwin H. – Manager Horeca

Ed

Ik werd gek van al die chaotische gedachtes. Ik had mijn leven niet op orde, er was geen structuur. Ik was niet tevreden met wie ik was, niet tevreden met mijn lichaam, ik hield niet meer van mezelf. Door de sessies met Marianne heb ik veel meer inzicht en structuur gekregen in wie ik ben en wat ik wil. Ben nu tevreden met mijn lichaam, er is minder chaos in mijn hoofd, meer rust, structuur en geluk. Ik voel me zelfverzekerder en straal! Durf mezelf te laten zien en ben trots op mezelf.

Cléo

Tijdens mijn laatste jaar van mijn middelbare school worstelde ik met allerlei dingen. Vond het absoluut niet leuk op school en het eindexamen, daar zag ik als een berg tegenop. Ik was totaal niet gemotiveerd, voelde me niet happy en alles en iedereen kreeg de schuld van mijn akelige gevoel. Ik voelde me niet gelukkig en ik wist dat er iets moest veranderen want een diploma had ik nodig om mijn grote wens, het werken met kinderen, te verwezenlijken. Maar ik wist zelf niet hoe en heb hulp gezocht bij Marianne.
Zij heeft mij laten inzien wat ik nodig had om mijn diploma te halen en om een opleiding te gaan doen die ik graag wilde. Ze heeft mij mijn zelfvertrouwen en eigenwaarde weer teruggegeven en geleerd hoe ik deze kan behouden. Geleerd mijn eigen gevoel te volgen waar ik mij prettig bij voel.
Ik ben geslaagd voor mijn diploma met hoge cijfers waar ik nooit van had durven dromen. Ik ben begonnen met mijn opleiding om straks met kinderen te kunnen werken.
Ik ben veel gelukkiger, ga met plezier naar mij opleiding en stages, geniet weer, voel me veel zelfverzekerder en ik weet dat ik het kan!

N. Blom

Marianne heeft mij nieuwe inzichten gegeven en al bestaande inzichten bevestigd. Zij combineert op een heel prettige wijze diverse (psychologische) benaderingen van jezelf en je werksituatie. Doordat ik weet wat mijn valkuilen en belemmeringen zijn, kan ik beter functioneren, wat mij meer rust en energie geeft. Ik kan me voorstellen dat velen die houvast zoeken in het creëren van balans hier baat bij hebben.

Marianne heeft mij op vele manieren geholpen en daar ben ik erg blij om.
Ze is een interessante vrouw, die volop in het leven staat en er alles uit haalt wat erin zit. Dat merk je al aan haar energie en uitstraling. Ik liep in mijn dagelijkse leven tegen dingen aan, in mijn werk en privé, en zat mezelf in de weg. Ik heb de keuze gemaakt om in gesprek te gaan met Marianne als coach. Bij de eerste sessie legde Marianne de vinger al op de zere plek. Sessies met onverwerkt verdriet en emoties, dingen waarvan ik niet wist dat het me iets deed, hebben mij enorm veranderd en ik beleef nu de dag anders als voorheen. Mijn omgeving bemerkt het, ze zien mij nu sterker en zelfverzekerder, sta meer open. Ik ga met meer plezier naar mijn werk en de contacten met mijn collega’s zijn verbeterd. Ik weet dat ik sterk ben, dat ik het kan en dat heb ik mede te danken aan Marianne. Ik kan zeggen dat het me dubbel en dwars waard is geweest en dat ik het zo weer zou doen. Dank je wel.

Maureen van D. – Adviseur Klantcontact OM

Maureen

Ook het gevoel dat je er niet meer doorheen komt, dat je de regie over je eigen leven kwijtraakt?
Het overkwam mij wel. De bekende “rugtas” liep over. Lang gewacht voordat ik professionele hulp heb gezocht en door een gesprek met Marianne de knoop doorgehakt. Na een vijftal sessies raakte ik herboren, vond mezelf weer terug. Kwam tot de ontdekking dat ik beter voor mezelf moest zorgen en “nee” moest zeggen als ik dat echt wilde.
Nu een drietal maanden later kan ik zeggen “Blij dat ik die stap gezet heb”, een hoop geleerd over mezelf en kan dat ook in de praktijk brengen. Mijn omgeving ziet en merkt dat ik veranderd ben, in mijn voordeel. En ik geniet weer van alles om mij heen, mijn gezin, de omgeving, vrienden, ik raad het iedereen aan!

Ria H. – CEO Beverage Retail

Ria H.

Jouw ervaring is belangrijk!

Hoe was jouw ervaring bij Krachtig Zichtbaar? Ik zou het op prijs stellen als je het mij laat weten middels dit contactformulier. Alvast bedankt!

Adres:

Zevenakkersweg 7
8191 AA  Wapenveld

Telefoonnumers:

(038) 447 0348
(06) 50 43 92 47

Email:

mariannepauwels@krachtigzichtbaar.nl

Social media:

Stuur je ervaring op

Jouw naam (verplicht)

Jouw email

Jouw bericht

Om spam te voorkomen vraag ik je de onderstaande code over te typen.

captcha