Versie 1.0
Deze pagina is voor het laatst aangepast op 24-05-2018.

Privacy Statement
Krachtig Zichtbaar doet het qua privacy wél gewoon zoals het hoort, namelijk precies zoals ik zelf ook behandeld wil worden als het gaat om privacy.
Ik verzamel persoonsgegevens van je, als klant, maar ik zorg dat die netjes afgeschermd blijven voor derden. En als ik contact met je zoek, vind je altijd een makkelijke mogelijkheid om je af te melden.
Dat is eigenlijk alles wat je écht moet weten. Ik bescherm je gegevens. Ik deel die nooit met derden. En je kunt je altijd afmelden, bij elk mailtje als ik die al stuur
Dat is de korte en begrijpelijke versie van dit privacy statement.

Maar goed, dat is juridisch niet genoeg. Dus vind je hieronder nog een uitgebreide versie van mijn privacyregels. Ik heb geprobeerd om het zo begrijpelijk mogelijk te formuleren.
Als je hier nog vragen over hebt, kun je me altijd mailen op info@krachtigzichtbaar.nl
Persoonsgegevens bij inschrijving
Als je klant van mij wordt (je boekt me als spreker, inspirator en/of coach) dan vraag ik je om je (persoon)gegevens.
Ik hoef niet alles van je te weten, maar alleen wat strikt noodzakelijk is om je als klant zo goed mogelijk te registeren.
Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die ik nodig heb en waarom:

Voor-en achternaam: Ik weet graag met wie ik zaken doe, ik hou van persoonlijk contact. Vaak is het ook wel handig dat op de factuur jouw naam vermeld staat.
E-mailadres: Daar stuur ik de factuur naartoe en vaak voorafgaand ook een offerte, een voorstel of een bevestiging van onze afspraken.
Achteraf kan het zijn dat ik je mail als ik wil weten hoe je me evalueert.
Postadres: Dat gebruik ik eigenlijk nagenoeg nooit, maar het staat wel netter op de factuur, daarom vraag ik het wel op.
Bedrijfsnaam en Afdelingsnaam: Zodat de factuur op de juiste ‘mat’ belandt en niet gaat zwerven binnen jouw bedrijf.
Mobiel telefoonnummer: Alleen om zaken te bespreken over de opdracht! Bij last minute wijzigingen van de locatie van onze afspraak.
Of stel: er staat een flinke file en ik voorzie dat ik later aankom, dan stuur ik je een sms-je/whatsapp-je.
Verder sla ik vooral de facturatiegegevens van jou of je organisatie op. Want soms zijn er PO-nummers of andere bureaucratische bochten die we moeten nemen zodat het vlotjes verloopt.
En dat wil je niet iedere keer moeten uitleggen. Dat registreer ik dus netjes (maar dit gaat over je organisatie en niet over jou als persoon).

Verder gebruik ik je gegevens voor het volgende:
Reviews: Die gebruik ik op twee manieren: om anderen te helpen en om mij te helpen:
Je kunt andere mensen helpen met jouw review. Door je ervaringen te delen, geef je anderen een nóg beter beeld van wat ik kan betekenen.
Bij reviews vraag ik altijd of ik die mag publiceren en als je dat niet wil, gebruik ik hem niet.
Je helpt me met je review om mezelf te verbeteren. En als je me een review geeft waar ik écht meer van wil weten, dan mail/bel ik je.
Soms alleen al om je te bedanken. Of om je tips écht goed te kunnen toepassen.
Derden
Je persoonsgegevens worden alleen met derden gedeeld bij activiteiten die strikt noodzakelijk zijn bij de uitvoering van mijn bedrijfsactiviteiten.
En als ik dat al moeten doen (bijvoorbeeld aan mijn accountant) is alle uitwisseling helemaal ‘privacy waterdicht’ geregeld. Ik heb daar goede afspraken over gemaakt die de vertrouwelijkheid van je gegevens garanderen.
Bewaringstermijn
Ik hanteer hier een hele heldere regel in: ik bewaar je gegevens niet langer dan jij wenselijk vindt.
De bewaartermijn hangt samen met het doel waarmee ik de gegevens heb gekregen en eventuele wettelijke verplichtingen.
Keuzes voor persoonsgegevens
Ik bied je de mogelijkheid tot het inzien, veranderen of verwijderen van alle persoonlijke informatie die je aan mij hebt verstrekt.
Stuur mij een mailtje naar info@krachtigzichtbaar.nl met een verzoek tot inzage, verandering, gegevensoverdraging en verwijdering van je persoonsgegevens.
Als ik dat in jouw ogen toch niet netjes doe allemaal, dan hoop ik dat je me dat wil laten weten.
Mocht je daarna toch vinden dat ik een standje verdien, dan kun je een klacht indienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.
Beveiligen van persoonsgegevens
Als mijn klant ben jij het bestaansrecht van Krachtig Zichtbaar. Voor jou doe ik wat ik doe. Ik zou dan ook niet goed doen zijn als ik je privacy niet serieus neem.
Ter beveiliging van jouw persoonsgegevens heb ik de volgende maatregelen genomen:
Servers en apparaten waar ik mee werk zijn uitgerust met actuele beveiligingssoftware, zoals een virusscanner en firewall.
En ik verstuur jouw gegevens alleen via beveiligde internetverbindingen.
Wijzigingen, vragen en feedback
Ik controleer regelmatig of ik nog steeds aan dit privacybeleid voldoe. Als je vragen hebt over dit privacybeleid, kun je contact met me opnemen:

Krachtig Zichtbaar
Wommelgemhof 27
4826 GV Breda
06-50439247
info@krachtigzichtbaar.nl